Α-συνέχειες | Κερεφιάδης Παναγιώτης > χώρος Φωτογραφική Ομάδα 35mm στο δέντρο που έδινε

 Α-συνέχειες

Κερεφιάδης Παναγιώτης
Φωτογραφική Ομάδα 35mm στο δέντρο που έδινε, Συγγρού 9
Ώρες Λειτουργίας: 18.00-22.00

Η έκθεση με τον τίτλο “Ασυνέχειες”, παρουσιάζει σε φωτογραφίες την άποψη του καλλιτέχνη για το τοπίο, τόσο το ανθρωπογενές όσο και το φυσικό. Το ενδιαφέρον του ανθρώπου για το περιβάλλον και τον αισθητό κόσμο γεννήθηκε ήδη από την  αρχαιότητα, τόσο σε επίπεδο παρατήρησης και κατανόησης, όσο και σε επίπεδο θαυμασμού, σε βαθμό προσωποποίησης φυσικών φαινομένων, ιδιοτήτων και στοιχείων της φύσης. Ο άνθρωπος από πολύ νωρίς προσπάθησε να εκφράσει τη σχέση του με το φυσικό του περιβάλλον μέσα από το λόγο και την τέχνη. Η οπτική της θεματικής και του περιεχομένου της έκθεσης παλινδρομεί στο δίπολο μεταξύ όμορφων εικόνων φυσικών τοπίων και σκληρού αστικού-βιομηχανικού χώρου.

 

Α-συνέχειες

 

Α-συνεχειες

Α-συνέχειες

 

 ΚΕΡΕΦΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Γεννήθηκε το 1971 στην Πτολεμαΐδα, ενώ ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.
Σπουδές : Απόφοιτος του 2ου Εργαστηρίου του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.
«Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό», της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών, Ε.Α.Π, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης «Σπουδές στην Εκπαίδευση», της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών, Ε.Α.Π

Ομαδικές εκθέσεις:

2014, συμμετοχή σε ομαδική έκθεση Εικαστικών, στο αφιέρωμα «Καβάφης-όσο μπορείς», Ορίζοντας Γεγονότων, Κεραμεικός, Αθήνα. 2013, συμμετοχή σε ομαδική έκθεση Εικαστικών, στο Φεστιβάλ Ανακατα-τάξη 5, Δήμος Παύλου Μελά, Θεσσαλονίκη. 2012, συμμετοχή σε ομαδική έκθεση Εικαστικών, στο Φεστιβάλ Ανάκατα 4, Δήμος Παύλου Μελά, Θεσσαλονίκη. 2012, συμμετοχή στο ΑPhF.12, Αθήνα. 2011,συμμετοχή στην IX Μπιενάλε Νέων Δημιουργών, Αποθήκη 9, Λιμάνι, Θεσσαλονίκη.
2009, συμμετοχή σε ομαδική έκθεση ζωγραφικής φοιτητών και αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, στα πλαίσια της Εικαστικής Άνοιξης ΄09, του Δήμου Κοζάνης.
2007, Α.Π.Θ., Σχολή Καλών Τεχνών, συμμετοχή σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας, Δήμος Καλαμαριάς, Θεσσαλονίκη.
1998, συμμετοχή σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας, Πράγα, Τσεχία. 1998, συμμετοχή σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας, Παρίσι, Γαλλία.
1997, συμμετοχή σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας, Ινστιτούτο Γκαίτε, Θεσσαλονίκη. 1995, συμμετοχή σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας του Δήμου Σταυρούπολης, στα πλαίσια του Φωτογραφικός Ιούνιος 1995, Θεσσαλονίκη. 1994, συμμετοχή σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας, Μονή Λαζαριστών, Δήμος Σταυρούπολης, Θεσσαλονίκη.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: